Stort tack till Team Lindbäcks SPONSORER

 Är du eller ditt företag intresserade av att vara med i Team Lindbäcks satsning mot OS, VM och EM? Hjärtligt välkomna att höra av er så tittar vi gemensamt på det bästa upplägget för just ditt företag!

https://www.dinstudio.se/webmail/attachment/MINBOX.5702/index:0/Team+Lindb%C3%A4ck+Sponsor+broschyr+2015-2016.pdf

Nytt för 2016 är att gymmet i Munka Ljungby, The Crow. The Girl. The Gun.GYM är med och stöttar i hans satsning mot OS i Rio de Janero senare i år. Niklas kommer att lägga fokus på sin egen fysik och utöver att rida kommer han alltså spendera extra tid på gymmet i Munka. Vi är jätteglada för detta samarbete och hoppas det ska kunna lyfta Niklas ett snäpp till i sin ridning.

 

  Eva och Malin på Celeste Stables & Brodyr är för oss i Team Lindbäck ett lokalt företag som har valt att vara med och stötta Niklas i sin satsning mot de kommande mästerskapen. Eva och Malin kommer att sköta allt typ av loggning när det gäller kläder, täcke schabrak etc.. Vi är väldigt glada för detta och välkomnar dem varmt till teamet.

 

 

 

VetNutra sponsrar med Glukosaminen CosequinASU för hästens leder samt Quick Fix som hjälper till att hålla hästens mage i balans.

www.vetnutra.com

  VetNutra   

 

 

 

    www.macel-sellerie.com      

 Niklas är väldigt nöjd med sin nya hoppsadel och det innovativt tänkande som designern gjort...

 

                     www.abacus-outdoor.com 

 

 

    DINAwww.dina.se

 

 

Nipet Horse       www.nipet.se

 

 

 

 RSMustangwww.rsmustang.se