I december 2013 blev det klart, vänner och familj hjälpte oss att rädda Mister till Team Lindbäck!

Delar av Teamet!

 Det var otroligt många som hjälpte Niklas och hans team att behålla Mister Pooh när det blev dags för försäljning av halva hästen.

Här är lite fina kommentarer till varför en del av alla valt att stötta i detta!

Peter Langebro

"Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt"

 

Amanda Rosell

"Jag har känt Niklas sedan skoltiden och för mig var det självklart att unna honom den bästa hästen"

 

Tina Lundin och Thomas Bengtsson

"VI älskar sporten och tror verkligen på ekipaget. VI hoppas på att få följa dem vid kommande mästerskap. Det var dessutom Jag ( Tina) som tipsade uppfödarna om att köpa Misters mamma när hon var högdräktig med Mister i magen, så han har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta"

 

Jens Svare-Olsen

" Det var en självklarhet att hjälpa Mister och teamet att förverkliga Riodrömmen"

 

Annika Wulff

" Inte så svårt att förstår varför! Kram mamma"

 

Familjen Mats och Emilia Nilsson

"Vi valde att stötta för att ni har varit så hyggliga mot Emilia och ställt upp så mycket. Hon har fått följa med på mycket och lärt sig massor och det uppskattar vi genom att stötta er med Mister"

 

Fred Varin

I wanted to help Team Lindbäck just because I belive in true deep friendship. We are the existing proof of it. And also ”a million of little drops make an ocean”

 

Fam Bröme

Vi vill vara med och värna om sporten i Sverige och bevara det fina ekipage som Niklas och Mister utgör. Det vore synd om en sådan häst skulle gått utomlands.

 

Fam Queckfelt- Luczak

"Niklas och Lotta betyder väldigt mycket för mig och har hjälpt mig att utvecklats oroligt mycket i min ridning. Jag rider idag och gör saker som jag för två år sedan inte trodde var möjligt. Dom är oroligt generösa med sin tid och den kunskap dom besitter. Att Niklas kunnat behålla Mister är positivt för hela det svenska laget"

 

Anonym

"Att hjälpa till för att kunna behålla en riktigt bra svensk häst hos en bra svensk ryttare!"

 

Fam Bosson

Självklart vill vi vara med och stötta en fantastiskt skicklig ryttare och hans lika fantastiska häst!Vi har följt Niklas sedan han var en blyg liten junior, och hästen sedan han gjorde sin allra första start.Nu vill vi fortsätta hänga med in i den spännande framtiden...

 

Maxime Aupied

Year of the WEG has come! I will enjoy visiting to support the best current horses and riders in the world. Among all of them, I wish two in particular, all the best to shine, Niklas and Mister Pooh!! Thanks to Fred Varin trought whoom I've been able to be associated to this project. It's with great pleasure and honor that I'm with my little help an artisan of the continuing of that great couple. Thanks and Good Luck!!