Om oss

Lindbäck Eventing

 

Niklas Lindbäck född 1974, är svensk landslagsryttare i fälttävlan sedan många år tillbaka. På meritlistan finner vi OS, VM, EM, SM m.m. Tillsammans med Mister Pooh hade Niklas sitt stora genombrott och tillsammans skördade de många fina framgångar. Bl. a var det med Mister Pooh Niklas var första svensk att vinna Unghäst VM 2006. Tillsammans gjorde de sedan ett OS, ett VM, några EM och några SM tillsammans. Mister Pooh pensionerades 2015 efter en allvarlig skada, men han lever kvar hos oss på gården som ett fint sällskap och läromästare till våra nykomlingar. 

 

 

Mister Pooh med alla ägarna

 

Charlotte Franzén född 1983. Sambo med Niklas sedan snart 17år och sköter det administrativa och inackorderingarna på gården. I den mån tid finns är det "Lotta" som följer med och "groomar" på tävling. Lotta har ridit mycket men aldrig gjort någon satsning på att bli tävlingsryttare utan är mycket nöjd med att stå för marktjänsten. Tillsammans med hennes ögonsten "Junior" har det dock ändå blivit några starter i både dressyr, hoppning och fälttävlan.

 

Lotta o hennes Junior

 

Malcom Lindbäck född 2015 är äldsta sonen i familjen. Han hade ett väldigt tidigit hästintresse och satt i sadeln redan som ettåring. Först var det på ponnyn Smocke. Men ganska snabbt gick han över till att rida på farmors shettis Bamse och vid fyra års ålder var det näst intill bara Mister Pooh som gällde. Idag rider han flitigt på sin läromästare Källstorps Neon som lotsar honom rätt i allt han vill göra. Fantastiskt kul med detta brinnande intresse och fortsättning följer på om det blir någon fortsättning eller ej. Malcom lämnar inget åt slumpen när det gäller hästarna och den stora idolen är naturligtvis pappa Niklas och Peder Fredricson.

 

Malcom o Smocke

 

 

 

Gustav Lindbäck född 2016 är utan tvekan en kille som vet vad han vill. Gustav är yngst i familjen och har fram till nu haft sitt största intresse kring allt med motorer och lego. Nu sommaren 2021 har dock även intresset för ridning kommit allt mer så nu rider han med på farmors Bamse när resten av gänget ska hoppa eller åka till terrängbanan. När man har Gustav med sig får man dock vara beredd på att han kan hoppa av precis när som helst för att springa iväg och göra något annat som ser roligare ut just då.

 

 

Gustav o Bamse

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.

Copyright © All rights reserved.